fbpx Copyright si proprietate intelectuala | PayPoint

Copyright si proprietate intelectuala

La accesarea website-ului PayPoint, persoanele fizice si entatile economice sunt raspunzatoare cu privire la respectarea legislatiei nationale si europene privind drepturile de privind proprietatea intelectuala.

Informatiile, grafica si imaginile existente pe website-ul PayPoint sunt protejate impotriva copierii, reproducerii sau oricaror interpretari in acest sens, in conformitate cu legislatia nationala in domeniu, precum si in baza tratatelor internationale.

Informatiile, grafica si imaginile existente pe website-ul PayPoint pot fi utilizate in scopul navigarii pe website, dar se interzice stocarea sau copierea oricaror informatii scrise sau cu caracter vizual in scopul distribuirii sau utilizarii ulterioare in orice alte scopuri.

Acest site este protejat de drepturi de autor, toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala ale PayPoint (https://ro-ro.paypoint.com/ ) (incluzand dar fara a se limita la marcile inregistrate, brevete si drepturi de design) precum si brand-urile incluse in material apartinand PayPoint.

Va este permis doar salvarea pe computerul dvs. personal sau tiparirea de copii de pe materialele disponibile pe acest site, exclusiv pentru a fi folosite in scop personal sau necomercial.

Este interzisa adaptarea, modificarea, refolosirea textului sau a imaginilor de pe site, precum si a brandului PayPoint, fara acordul prealabil scris al PayPoint Services SRL.