fbpx PayPoint Romania anunta semnarea contractului cu CEZ Vanzare | PayPoint

PayPoint Romania anunta semnarea contractului cu CEZ Vanzare

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat pentru colectare plăţi facturi cu CEZ Vânzare, furnizorul implicit de energie electrică din judetele Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea şi Teleorman. Prin semnarea acestui contract, compania şi-a completat portofoliul principalilor furnizori de energie electrică pentru care pot fi achitate facturi prin sistemul PayPoint, răspunzând acum nevoilor consumatorilor din întreaga ţară.

„Încheierea parteneriatului cu CEZ Vânzare constituie un pas important realizat de PayPoint în vederea optimizării prezenţei la nivel naţional, întărind poziţia pe care o avem în cele şapte judeţe. De acum înainte, in aceasta regiune factura de energie electrică poate fi plătită în numerar simplu, rapid şi fără costuri suplimentare, în magazinele de proximitate cu însemnele PayPoint. Astfel, semnarea acestui contract răspunde cu succes obiectivelor de dezvoltare a portofoliului de clienţi şi extindere a disponibilităţii serviciilor de colectare plăţi pentru un număr tot mai ridicat de utilizatori”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.

În vederea efectuării plăţilor pentru CEZ Vânzare, consumatorii se pot prezenta cu factura de energie electrică la unul din numeroasele puncte de plată PayPoint, unde vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare şi încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacţiei se realizează simplu, sigur şi rapid, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, PayPoint România este prezent în 6.000 de locaţii la nivel naţional, oferind servicii de plată a facturilor în numerar şi încărcare electronică. PayPoint are încheiate contracte cu 36 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 29 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi.

Astfel:

  • Sectorul de plăţi pentru utilităţi: CEZ Vânzare; GDF SUEZ Energy România; E.ON Gaz Distribuţie; E.ON Energie România; E.ON Moldova Distribuţie; Petrom Distribuţie Gaze; Congaz; Enel Energie; Enel Energie Muntenia; Electrica Furnizare Transilvania Nord; Electrica Furnizare Transilvania Sud; Electrica Furnizare Muntenia Nord; Apa Nova Bucureşti, ApaVital Iaşi; Aquatim.
  • Sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu: Vodafone România; Cosmote România; Orange România; Romtelecom; UPC România; Zapp; Boom TV; Akta TV.
  • Sectorul financiar-bancar: Allianz-Tiriac Asigurări; Citibank România; EOS KSI România; GE Money; Patria Credit; UniCredit Consumer Financing. PayPoint oferă de asemenea servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone şi Zapp), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).

*** DESPRE PAYPOINT PayPoint este principalul operator de plăţi cash şi online din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, desfăşurând operaţiuni şi în Irlanda şi România. Dintre sectoarele acoperite se pot aminti: utilităţi, telecom, media, retail, transport, comerţ electronic, servicii financiare. Compania procesează anual aproximativ 590 milioane de tranzacţii în valoare de peste 10 miliarde lire sterline pentru peste 6.000 de clienţi - furnizori şi comercianţi. Operaţiunile companiei se desfăşoară prin mai multe reţele:

  • Reţeaua PayPoint care include peste 23,000 de terminale localizate în lanţuri de magazine din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord (printre care se numără Co-op, Spar, McColls, Costcutter, Sainsbury’s Local, One Stop, Londis şi mii de comercianţi independenţi).
  • Collect+ - serviciu de colectare şi livrare a coletelor în magazinele de proximitate, în parteneriat cu Home Delivery Network Limited, în peste 3700 locaţii.
  • Reţeaua PayPoint include peste 2.500 de terminale ATM, amplasate în magazine de proximitate din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.
  • PayPoint România este prezent în peste 6.000 de locaţii la nivel naţional, oferind servicii de plată a facturilor în numerar şi încărcare electronică.
  • În Irlanda, serviciile PayPoint sunt prezente în peste 500 de locaţii.
  • PayPoint.net - reţea care oferă servicii securizate de plată pentru card-uri de credit şi de debit pentru peste 5.500 de magazine online ce operează cu toate băncile importante din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.
  • PayByPhone - unul dintre principalii furnizori internaţionali de servicii de colectare oferite companiilor din domeniul parcării; consumatorii pot plăti sumele aferente parcării folosind telefonul mobil, cu ajutorul cardurilor de credit sau de debit. Serviciul este disponibil în UK, Franţa, Canada şi SUA. PayPoint plc este recunoscută pentru poziţia de lider în sistemele de plăţi, pentru tehnologia avansată şi serviciile puse la dispoziţie consumatorilor.

Parteneriat PayPoint și MyBloc pentru plata digitală a facturilor la întreținere

26 May 2021

PayPoint România și MyBloc încheie un parteneriat care simplifică modul în care locatarii își pot plăti facturile lunare de întreținere, accelerând digitalizarea asociațiilor de proprietari.   mai multe...

Profesioniștii locali vor putea acum să plătească serviciile pe platforma Necesit.ro prin PayPoint

12 May 2021

București, 12 mai 2021   PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță un nou parteneriat cu Necesit.ro, platformă ce are ca scop conectarea clienților cu cei mai buni profesioniști locali din România.   mai multe...

Facturile Messer Medical pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

19 August 2020

Beneficiarii serviciilor puse la dispozitie de Messer Medical, pot achita, de acum, in doar cateva minute contravaloarea acestora, datorita  parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Messer Medical, furnizorul care comercializează și închiriază echipamente de oxig mai multe...

PayPoint România și Rosal Grup anunță semnarea unui acord de colaborare

23 January 2020

  Noul parteneriat dintre PayPoint și Rosal Grup facilitează plata facturilor pentru salubritate      mai multe...

Curierii GLOVO pot preda de acum numerarul acumulat la oricare terminal PayPoint

23 January 2020

  Bucureşti, 23 ianuarie 2020 –  Curierii GLOVO pot preda la orice terminal PayPoint România numerarul acumulat până la finalul zilei de lucru. Această facilitate vine ca urmare a parteneriatului semnat recent între cele două companii. mai multe...

PayPoint anunta rezultatele pentru anul financiar incheiat la data de 31 martie 2019

11 June 2019

112,2 MILIOANE TRANZACŢII, ÎN CREŞTERE CU 16,4% mai multe...

Avantaje BCR pentru partenerii PayPoint

31 May 2019

  PayPoint vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie variante optime pentru depunerea incasarilor. Astfel, puteti efectua depuneri la oricare agentie ce apartine Bancii BCR, beneficiind de o oferta extrem de avantajoasa, dedicata comerciantilor parteneri PayPoint. mai multe...

PayPoint România și RoCapital anunță semnarea unui acord de colaborare

11 February 2019

Clienţii RoCapital pot plăti ratele la credit rapid şi sigur cu PayPoint   mai multe...