fbpx Facturile NextGen Communications pot fi platite si prin reteaua PayPoint | PayPoint

Facturile NextGen Communications pot fi platite si prin reteaua PayPoint

Începând cu această lună, clienţii NextGen Communications îşi pot plăti facturile şi prin reţeaua PayPoint, în una din cele 6.000 de locaţii - indiferent de oraşul de reşedinţă. Până la acest moment, facturile NextGen se puteau achita în cele 60 de magazine NextGen, 61 de  magazine Romtelecom, cât şi prin intermediul sistemului bancar.

Serviciul este disponibil tuturor clienţilor NextGen Communications, fără costuri suplimentare, în magazinele de proximitate ce poartă însemnele PayPoint. În aceste locaţii, comerciantul se va ocupa în întregime de efectuarea tranzacţiei, de la scanarea codului de bare de pe factură (sau de pe o copie a acesteia), până la încasarea în numerar a banilor de la consumator şi emiterea unei chitanţe de confirmare a plăţii.

Semnarea noului parteneriat pentru colectare plăţi dintre NextGen si PayPoint, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail răspunde nevoilor clienţilor NextGen de a oferi noi metode moderne de plată a facturii. 

Serviciile PayPoint constituie o modalitate simplă, sigură, convenabilă şi rapidă de plată a facturilor, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania sau pe www.next-gen.ro.

***

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.

În prezent, PayPoint are încheiate contracte cu 36 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 29 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi.

NextGen Communications este o subsidiară deţinută 100 % de S.C. Romtelecom S.A., care activează pe piaţă din 2008.

NextGen Communications oferă servicii de internet de până la 100 Mbps, televiziune digitală şi analogică prin cablu şi telefonie fixă în 60 de oraşe din ţară şi peste 200 de localităţi rurale.

Oferta naţională curentă NextGen constă, la alegere, în 50 % reducere pentru perioade de până la 8 luni sau 4 luni televiziune digitală la preţ de televiziune analogică.

În oferta specială NextGen se mai regăsesc produse ce se pot adăuga peste serviciile de bază: Serviciul de televiziune, de exemplu Extraopţiunea High Definitions - 8 canale, Extraopţiunea Hungarian – 17 canale, reprezentând cea mai variată grilă de canale maghiare din piaţă. Ambele extraoptiuni sunt valabile doar împreună cu pachetul de baza TV Digital şi beneficiază de receptor digital în custodie. Clienţii de internet au posibilitatea activării extraopţiunii Wireless.

 

Parteneriat PayPoint și MyBloc pentru plata digitală a facturilor la întreținere

26 May 2021

PayPoint România și MyBloc încheie un parteneriat care simplifică modul în care locatarii își pot plăti facturile lunare de întreținere, accelerând digitalizarea asociațiilor de proprietari.   mai multe...

Profesioniștii locali vor putea acum să plătească serviciile pe platforma Necesit.ro prin PayPoint

12 May 2021

București, 12 mai 2021   PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță un nou parteneriat cu Necesit.ro, platformă ce are ca scop conectarea clienților cu cei mai buni profesioniști locali din România.   mai multe...

Facturile Messer Medical pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

19 August 2020

Beneficiarii serviciilor puse la dispozitie de Messer Medical, pot achita, de acum, in doar cateva minute contravaloarea acestora, datorita  parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Messer Medical, furnizorul care comercializează și închiriază echipamente de oxig mai multe...

PayPoint România și Rosal Grup anunță semnarea unui acord de colaborare

23 January 2020

  Noul parteneriat dintre PayPoint și Rosal Grup facilitează plata facturilor pentru salubritate      mai multe...

Curierii GLOVO pot preda de acum numerarul acumulat la oricare terminal PayPoint

23 January 2020

  Bucureşti, 23 ianuarie 2020 –  Curierii GLOVO pot preda la orice terminal PayPoint România numerarul acumulat până la finalul zilei de lucru. Această facilitate vine ca urmare a parteneriatului semnat recent între cele două companii. mai multe...

PayPoint anunta rezultatele pentru anul financiar incheiat la data de 31 martie 2019

11 June 2019

112,2 MILIOANE TRANZACŢII, ÎN CREŞTERE CU 16,4% mai multe...

Avantaje BCR pentru partenerii PayPoint

31 May 2019

  PayPoint vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, punandu-va la dispozitie variante optime pentru depunerea incasarilor. Astfel, puteti efectua depuneri la oricare agentie ce apartine Bancii BCR, beneficiind de o oferta extrem de avantajoasa, dedicata comerciantilor parteneri PayPoint. mai multe...

PayPoint România și RoCapital anunță semnarea unui acord de colaborare

11 February 2019

Clienţii RoCapital pot plăti ratele la credit rapid şi sigur cu PayPoint   mai multe...