fbpx Operatiunile Grupului PayPoint | PayPoint

Operatiunile Grupului PayPoint

PayPoint este o poveste britanică de succes, care de 20 de ani contribuie la dezvoltarea unor afaceri locale și naționale, oamenii folosind serviciile noastre în mii de locații, acasă sau pe drum, pentru o gamă variată de plăți, gestionarea cheltuielilor casnice, sau servicii de coletărie.

Rețele de comercianți:

Rețeaua PayPoint include 29.000 de terminale amplasate în magazine din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, printre care se numără: Co-op, Spar, Sainsbury’s Local, Tesco Express și mii de alți comercianți independenți. Aceasta mai include și cele aproximativ 4.000 ATM-uri “LINK”, amplasate în magazine de proximitate din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, dar și aproximativ 10.000 de terminale ce permit comercianţilor să accepte carduri de debit, credit și contactless, inclusiv Apple Pay.

Collect+ reprezintă un serviciu de colectare şi livrare a coletelor în magazinele de proximitate, în parteneriat cu Yodel, în peste 7.000 locaţii PayPoint din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

În România, PayPoint este prezent în peste 11.700 de locaţii la nivel naţional, oferind servicii de plată a facturilor în numerar, încărcare electronică, transfer de bani și plata contravalorii rovinietei. Lista de Clienți include toate marile companii de utilități și telecomunicații, dar și multe alte companii ce oferă servicii către consumatori.

Plăți multichannel:

PayPoint ofera Clienților (Companiilor partenere) o soluție integrată pentru procesarea plăților aferente tranzacțiilor efectuate de consumatori, prin MultiPay. Acest lucru oferă consumatorilor flexibilitatea de a plăti cum li se potrivește cel mai bine: incluzând aplicații mobile, on-line, sms, telefonic / IVR și în numerar, în magazin. MultiPay este în momentul de față disponibil cu Utilita, un furnizor de energie în creștere şi s-au semnat parteneriate în această direcție cu o serie de alte companii din Marea Britanie ce activează în domenii variate.