fbpx Cultura PayPoint | PayPoint

Cultura PayPoint

Misiunea

Misiunea companiei este aceea de a deveni lider de necontestat în colectarea facturilor şi încărcare electronică în România, organizaţia care defineşte standardul şi care imprimă direcţia în industrie, compania preferată de consumatorii, comercianţii şi furnizorii parteneri.

Valorile

  • Orientare spre client - Înțelegem nevoile clienților noștri (clienți interni, clienți externi - furnizori, comercianți, consumatori) și construim procesele, serviciile și soluțiile optime în scopul întâmpinării acestora.  
  • Ambiția - Suntem orientați către rezultat, suntem îndrăzneți, avem atitudinea “Da, se poate!”.
  • Dedicarea - Suntem vizibil implicați, acționăm cu energie și ne bucurăm de atingerea obiectivelor.
  • Responsabilitatea - Ne bazăm pe propriile forțe, ne respectăm promisiunile și ducem lucrurile până la bun sfârșit.
  • Creativitatea - Suntem permanent în căutarea unor noi abordări, rezolvăm problemele și identificăm oportunitățile de îmbunătățire.
  • Spiritul de echipă - Ascultăm, înțelegem și ne oferim sprijin reciproc.

Credem în valorile PayPoint!

În plus, punem accent și pe:

  • Investiţiile în tehnologie - Serviciile oferite de PayPoint au la bază o tehnologie modernă. Beneficiem de un terminal extrem de performant, cât şi de programe de actualizare permanentă a software-ului, în vederea dezvoltării aplicaţiilor. Astfel, încercăm să dezvoltăm permanent această latură, atât prin tehnologia oferită, cât şi prin cea utilizată.
  • Protecţia mediului - Considerăm că activităţile pe care le desfăşurăm în cadrul companiei trebuie să se realizeze respectând mediul înconjurător, prin menţinerea şi protejarea resurselor de energie, apă şi climă. Suntem permanent implicaţi în proiecte de recuperare şi reciclare a ambalajelor, a accesoriilor şi echipamentelor electrice şi electronice, fiind preocupaţi de efectele negative ale deşeurilor asupra mediului. PayPoint ia parte alături de angajaţii săi şi la proiecte umanitare prin care donează bani unor organizaţii de caritate.

Echipa

Suntem mândri de cultura dezvoltată de PayPoint la nivel local, care se integreaza cu succes in cultura Grupului PayPoint. Încurajăm spiritul inovator, entuziasmul şi creativitatea, punând întotdeauna accent pe dezvoltarea aptitudinilor oamenilor alături de care lucrăm.

Ne străduim să asigurăm un mediu de lucru prietenos şi primitor, încurajând o cultură bazată pe iniţiativă, performanţă şi formare continuă a oamenilor valoroşi.

Suntem profesionişti, avem o atitudine pozitivă, suntem mândri de compania în care lucrăm, suntem pasionaţi de ceea ce facem, colaborăm şi ne aratăm respect reciproc. Toate acestea determină succesul PayPoint şi mai mult decât atât, îl diferenţiază ca fiind un loc de muncă aparte.

Cum este într-adevar sa lucrezi la PayPoint?

 „Deşi am început ca angajat cu jumătate de normă, calităţile mele au fost recunoscute de PayPoint şi am fost încurajat să avansez în cadrul companiei la o funcţie cu normă întreagă. Mă bucur că fac parte dintr-o companie care a crescut în mod semnificativ într-un interval de timp relativ scurt de la înfiinţarea sa”.

 „Este garantat că fiecare zi este diferită, cu provocări care te pot ajuta să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile...”

 „PayPoint este o companie mare pentru care merită să lucrezi – există un adevărat spirit întreprinzător la toate nivelurile – poţi să-ţi spui părerea şi ideile iţi sunt întotdeuna bine primite.”.

 „În cei cinci ani pe care i-am petrecut la PayPoint, am simţit permanent că există o cultură în cadrul căreia, cu devotament, poţi într-adevăr să te dezvolţi din punct de vedere profesional”.

 „Mă bucur că fac parte din compania PayPoint deoarece aici am reuşit să mă dezvolt din punct de vedere profesional şi am învăţat cum să fac faţă provocărilor. Cred sincer că toată experienţa acumulată în acest loc mă va ajuta în carieră şi mă bucur că am zilnic ocazia să colaborez cu profesionişti de la care am permanent de învăţat."