fbpx Bun venit la PayPoint! | PayPoint

Bun venit la PayPoint!

PayPoint este unul dintre principalii operatori de plăţi ce oferă servicii cu valoare adăugată la nivel internaţional. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziţie consumatorilor şi pentru poziţia de lider în colectarea de plăţi efectuate prin intermediul reţelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate.

În magazinele partenere PayPoint puteţi efectua o gamă variată de operaţiuni, dintre sectoarele acoperite putând fi amintite: utilităţi, telecom, media, comerţ, transport, servicii financiare, comerţ electronic.

Înfiinţat în 1997, Grupul PayPoint procesează anual tranzacţii în valoare de aproximativ 14 miliarde de lire sterline pentru mai mult de 1.500 de parteneri.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de încasare sume în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.

Serviciile PayPoint au scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor prin oferirea unor soluţii de plăţi sigure, simple şi rapide; de a oferi comercianţilor parteneri o oportunitate de afaceri valoroasă; de a permite încasarea plăţii facturilor într-un mod mai eficient şi sigur pentru companiile care le emit.

Dacă sunteţi un consumator care caută o metodă simplă, sigură si rapidă pentru plata facturilor, ratelor, pentru reîncărcarea cartelelor de telefon mobil sau pentru efectuarea transferurilor de bani, PayPoint vă pune la dispoziţie o reţea de peste 11.700 magazine de proximitate, cu program de lucru  prelungit.

Dacă sunteţi un comerciant sau o reţea de comercianţi în căutarea unor căi de diferenţiere faţă de concurenţă, de creştere a traficului în magazin, de fidelizare a clienţilor actuali şi de majorare a cifrei de afaceri, parteneriatul cu PayPoint poate fi soluţia! Toate acestea, fără a fi nevoie să suportaţi vreun cost, beneficiind de dotari gratuite şi de tot suportul PayPoint.

Dacă sunteţi o companie în căutarea unor moduri simple şi economice de a încasa plăţile clienţilor dumneavoastră, avem o soluţie care şi-a dovedit eficienţa! În momentul de faţă, PayPoint are încheiate contracte cu peste 160 clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor, al serviciilor financiare şi nu numai, mare parte dintre acestea fiind contracte pentru servicii de colectare plăţi.