Reprezentant serviciu clienti (lucru de acasa)

REPREZENTANT SERVICIU CLIENTI

(lucru de acasa)

Full time si Part time

PayPoint Romania recruteaza Reprezentant Serviciu Clienti! (Inbound)

Nu conteaza in ce oras locuiesti, daca doresti sa faci parte din echipa noastra tot ce trebuie sa ai acasa este conexiune la internet! Suportul tehnic il oferim noi (calculator, casti si mouse).

Cautam persoane cu abilitati de comunicare, empatice, orientate catre rezultat si preocupate pentru ridicarea nivelului profesional individual.

Consideri ca ai aceste abilitati? Aplica acum si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Cine suntem?

PayPoint este un Grup International cu sediul principal in Marea Britanie si este unul dintre principalii operatori de plăţi ce oferă servicii cu valoare adăugată la nivel internaţional. Compania este recunoscută pentru tehnologia avansată, pentru serviciile puse la dispoziţie consumatorilor şi pentru poziţia de lider în colectarea de plăţi efectuate prin intermediul reţelelor de terminale electronice amplasate în magazine de proximitate.

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de încasare sume în numerar sub marcă proprie în august 2008 si este cea mai mare retea la nivel national cu cel mai mare portofoliu de parteneri si de tipuri de plati (facturi, rate credite, rate asigurari, etc).

Ce presupune postul?

  • Acordarea de asistenta clientilor interni si externi si oferirea de solutii optime, intr-un timp cat mai scurt, pentru a se asigura un nivel ridicat de satisfactie.
  • Furnizarea de informatii corecte si complete clientilor, referitoare la produsele si serviciile companiei.
  • Inregistrarea aspectelor relevante ale interactiunii cu clientii in baza de date specifica.
  • Directionarea solicitarilor catre departamentele specializate si comunicarea raspunsului final clientilor interni/externi
  • Inregistrarea sugestiilor, sesizarilor si reclamatiilor venite din partea clientilor interni si externi si transmiterea acestora catre superiorul direct sau/si departamentul responsabil.

Va oferim:

  • salariu fix, bonus, tichete de masa si abonament medical la o clinica de renume;
  • posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-o companie multinationala in functie de realizarile proprii.
  • training platit la sediul nostru din Bucuresti

Dacă doriți să vă alăturați companiei noastre, puteţi trimite CV–ul dumneavostră la adresa cariere@paypoint.com.