fbpx O noua oportunitate de afaceri pentru dumneavoastra! | PayPoint

O noua oportunitate de afaceri pentru dumneavoastra!

Sunteţi în căutarea unor căi de diferenţiere faţă de concurenţă, de creştere a traficului în magazin, de fidelizare a clienţilor actuali şi de majorare a cifrei de afaceri? PayPoint vă oferă un serviciu cu valoare adăugată, ce răspunde tuturor acestor cerinţe!

De la lansarea serviciului Plăţi Facturi în România, PayPoint a creat o reţea extinsă şi stabilă de comercianţi, ce răspund criteriilor de calitate, profesionalism, poziţionare optimă, astfel venind în întâmpinarea nevoilor a milioane de consumatori.

Şi magazinul dumneavoastră poate face parte dintr-o reţea care numără în prezent peste 11.700 puncte de plată la nivel naţional!  Pentru a oferi unui număr cât mai mare de consumatori servicii la standarde înalte de calitate, utilizăm metode riguroase de selectare a comercianţilor parteneri, beneficiind în acest sens de suportul unei hărţi digitale performante şi al unei echipe dedicate pentru alegerea locaţiilor optime.

Reţeaua punctelor de plată PayPoint reuneşte magazine de convenienţă, supermarketuri, minimarketuri cu program prelungit de funcţionare, unde serviciul PayPoint este semnalizat intern şi extern. Punem accent pe calitatea comercianţilor cu care lucrăm, pe simplitatea şi siguranţa operaţiunilor desfăşurate, pe un parteneriat care să răspundă cu succes nevoilor consumatorilor noştri!

Ce beneficii va ofera PayPoint?

Pentru comercianţii parteneri, serviciile PayPoint s-au dovedit a fi o reală oportunitate de afaceri, beneficiile obţinute garantând continuitatea colaborării în condiţii optime. Dintre principalele avantaje pot fi amintite:

  • diversificarea serviciilor puse la dispozitie consumatorilor;
  • diferenţierea faţă de concurenţă;
  • creşterea traficului în magazin;
  • fidelizarea clienţilor actuali;
  • un comision pentru fiecare plată procesată;
  • creşterea vânzărilor, datorită consumatorilor ce îşi efectuează cumpărăturile concomitent cu realizarea plăţilor;
  • asocierea cu PayPoint, o marcă de renume mondial.

Toate acestea, fără a avea vreun cost pentru serviciile PayPoint, dotările fiind gratuite.

În acest parteneriat, comercianţii beneficiază de tot suportul nostru, de la instruirea iniţială privind folosirea echipamentului PayPoint, până la suportul oferit zilnic de către angajaţii noştri din departamentul Serviciul Asistenţă Parteneri sau de către forţa de vânzare.

Pe termen lung, toate acestea se traduc printr-un aflux mai mare de clienţi şi fidelizarea acestora, generând creşterea vânzărilor şi majorarea cifrei de afaceri pentru magazinele partenere.

Cercetări independente efectuate în România pentru PayPoint în anul 2012 confirmă clar dorinţa puternică a consumatorilor pentru moduri mai comode de a efectua plăţi, fără a fi nevoie să piardă timp cu deplasarea la oficii de plată aflate la mare distanţă sau cu aşteptarea la cozi mari. Serviciile PayPoint răspund cu succes acestor nevoi, consumatorii apreciind siguranţa, convenienţa, simplitatea şi rapiditatea, putând să îşi achite facturile odată cu achiziţionarea bunurilor de larg consum.

Ce spun comerciantii despre noi?

„Colaborarea noastră cu reţeaua PayPoint este una foarte bună. Cu ajutorul serviciilor PayPoint magazinul nostru a devenit mult mai cunoscut şi mai căutat. Clienţii au căpătat încredere în aceste servicii şi în personalul magazinului nostru.”

„PayPoint, bun pentru sufletul afacerii tale!”

„De când avem terminalul PayPoint, numărul clienţilor a crescut considerabil”

 „Prin colaborarea cu PayPoint compania noastră a ajuns să fie principalul punct de plată facturi din oraş, iar prin numărul mare de persoane care vin zilnic în magazinul nostru vânzările de produse şi servicii pe care le oferim cresc în fiecare lună.”

„Colaborarea dintre cele două firme este caracterizată prin următoarele cuvinte: seriozitate, amabilitate, disponibilitate...”

„Prin colaborarea cu PayPoint traficul în magazinul nostru a crescut cu peste 75%. Vă mulţumim!”

Cum puteti solicita activarea serviciului PayPoint?

Dacă sunteţi un comerciant care doreşte activarea serviciului PayPoint în magazinul său, completaţi formularul nostru Cerere de Înscriere Comerciant sau sunaţi la 021-409.1410.

O tehnologie de plăţi modernă

Un serviciu cu valoare adăugată!

Preţuri atractive pentru reîncărcare electronică

O oportunitate unică pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră

În colaborarea cu PayPoint, beneficiaţi de tot suportul nostru!

Aveţi întrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri