Saatchi & Saatchi PR comunica pentru britanicii de la PayPoint

Bucuresti, 9 aprilie 2008 -  Saatchi&Saatchi PR a fost aleasa incepand cu luna aprilie a acestui an agentia de relatii publice a PayPoint in Romania, in urma unui pitch la care au mai participat inca trei agentii. Contractul a fost semnat pe o perioada de un an, agentia urmand sa ofere servicii de comunicare corporate (media relations, managementul reputatiei), media training, consultanta strategica si management de eveniment.

„Reluam acum o colaborare care a demarat anul trecut, cand am lucrat punctual pe un proiect al PayPoint si care a decurs foarte bine. Suntem mandri ca o companie de talia PayPoint, lider in Marea Britanie pe segmentul plata facturi si servicii pre-platite, ne-a ales ca parteneri. Astfel, PayPoint ne ofera sansa de a ne imbogati expertiza de comunicare intr-un domeniu atat de dinamic si exigent cum este piata financiara” a declarat Larisa Petrini, Director Saatchi&Saatchi PR.

PayPoint a intrat  in 2007 pe piata din Romania, propunandu-si lansarea in cel mai scurt timp a unui serviciu de plata a facturilor in beneficiul celor 97% dintre consumatorii care platesc cash, asigurand terminale in punctele de retail apropiate de zonele in care acestia locuiesc sau lucreaza. La intrarea pe piata romaneasca , PayPoint a achizitionat reteaua PayStore din cadrul RTC, realizand o extindere rapida pe segmentul serviciilor de reincarcari electronice pentru telefoanele mobile.