fbpx PayPoint România și Rosal Grup anunță semnarea unui acord de colaborare | PayPoint

PayPoint România și Rosal Grup anunță semnarea unui acord de colaborare

 

Noul parteneriat dintre PayPoint și Rosal Grup

facilitează plata facturilor pentru salubritate 

 

 

Bucureşti, 23 ianuarie 2020  La începutul acestui an, PayPoint România anunță parteneriatul cu Rosal Grup, una dintre cele mai mari companii de salubrizare din România, în vederea reducerii timpului de plată al facturilor pentru toți beneficiarii serviciilor Rosal.

 

Serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup pot fi plătite în cel mai apropiat magazin partener PayPoint România. Vestea li se adresează tuturor consumatorilor din București, Cluj, Giurgiu, Urziceni, Popești, Ploiești, dar și din regiunile rurale din județul Prahova în care compania își desfășoară activitatea.

 

Plata facturilor nu a fost niciodată mai simplă. Tot ce trebuie să facă clientul este să se prezinte cu factura în oricare dintre magazinele partenere PayPoint. Vânzătorul scanează codul de bare existent pe factură, încasează numerarul și eliberează chitanța. Accesibil, sigur și rapid. Nu se percepe comision, iar clientul nu are obligatia de a achizitiona alte articole din magazinul partener.

 

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. Pe lângă achitarea facturilor pentru serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup, clienții pot efectua și alte plăți, precum: facturile pentru utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

 

Lista completă a furnizorilor și a locațiilor partenere se găsește pe site-ul oficial PayPoint, la adresa www.paypoint.com/romania.