PayPoint România şi OTP Factoring anunţă lansarea unui parteneriat

Bucureşti, 14 decembrie 2016 – PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță lansarea unui nou parteneriat în domeniul serviciilor financiare cu OTP Factoring, parte a OTP Bank Group.

Serviciul se adresează celor peste 17.000 de clienți ai OTP Factoring care își pot plăti de acum creanţele sigur şi rapid, prin intermediul celor peste 10.600 puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

Modalitatea de plată prin sistemul PayPoint este simplă, sigură şi comodă: consumatorul trebuie doar să vină cu înștiințarea de plată în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint. Acolo, vânzătorul scanează codul de bare de pe înștiințare, confirmă destinatarul plății și introduce pe terminal suma comunicată; consumatorul plătește în numerar și primește pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei. Operaţiunea durează foarte puţin, reducând timpul alocat acestui tip de plăți, iar accesul la sistemul PayPoint nu este condiționat de plata unui comision sau de efectuarea unor cumpărături din magazin.

„Când vorbim de plăți, siguranța tranzacției este unul dintre cele mai importante aspecte pentru consumatori, iar în cazul serviciilor financiare acest element este poate cu atât mai important. În acest context, ne bucurăm să venim în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu un nou parteneriat cu un jucător important din industria financiară. Datorită beneficiilor asociate – siguranța și rapiditatea plăților, proximitatea și orarul prelungit al magazinelor, lipsa comisioanelor – suntem convinşi că PayPoint va deveni canalul de plată preferat al multor clienți OTP Factoring,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.

„Prin începerea parteneriatului OTP Factoring SRL cu PayPoint România, evidențiem misiunea noastră: «Folosind tehnici de încasare pozitive, rezonabile și realiste, prin soluții de angajamente unice în România, ajutăm clienții să se reabiliteze financiar», dorind astfel să venim în ajutorul clienților noștri și să îi sprijinim în rezolvarea problemelor financiare, oferindu-le acum posibilitatea să își plătească datoriile în oricare din numeroasele magazine cu sigla galbenă PayPoint. Ascultăm sugestiile clienților noștri și ne gândim în continuare la diversificarea modalităților de plată pentru a fi cât mai accesibile, simple, sigure și rapide,” a declarat dr. Taizs Gábor, Chief Executive Officer, OTP Factoring SRL.

Pe lângă plata debitelor administrate de OTP Factoring, consumatorii pot efectua o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani în locații PayPoint selecționate.