PayPoint şi Groupama Asigurări anunţă semnarea unui parteneriat

Bucureşti, 24 aprilie 2017 - PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu unul dintre principalii jucători din industria asigurărilor. Astfel, începând de acum, clienţii Groupama Asigurări pot plăti primele aferente asigurărilor generale, cu ajutorul înştiințărilor de plată, în oricare dintre cele peste 11.000 puncte de plată PayPoint din toată România. De asemenea, agenții și angajații rețelei de vânzări Groupama pot deconta primele de asigurări generale prin intermediul rețelei PayPoint.

Efectuarea unei plăţi se realizează simplu, sigur şi rapid! Clientul sau Agentul Groupama Asigurări merge în cel mai apropiat magazin partener PayPoint cu înştiințarea de plată, respectiv cu identificatorul unic de agent (referința), vânzătorul scanează codul de bare de pe document, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei. Modalitatea de plată oferită de PayPoint este extrem de sigură şi rapidă, reducând semnificativ timpul alocat acestor plăţi.

„Timpul este cea mai de preț resursă a consumatorilor noștri, iar prin tot ceea ce facem dorim să-i ajutăm să scape uşor de griji, oferindu-le o modalitate de plată sigură şi rapidă. Ne bucură anunțarea unui nou parteneriat pe segmentul asigurărilor, segment unde siguranța şi grija pentru consumatori sunt mereu în prim plan. Suntem convinşi că rețeaua vastă de terminale unde se pot plăti de acum primele de asigurare Groupama Asigurări, alături de celelalte beneficii ale sistemului PayPoint, vor fi apreciate de clienții noului nostru partener şi vor asigura succesul acestei colaborări”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Continuăm să ne consolidăm prezența atât offline, cât și online pentru a rămâne aproape de clienții noștri, asigurându-le continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute. Deoarece timpul este o resursă extrem de importantă pentru clienții noștri, venim acum în întâmpinarea lor, facilitându-le accesul la serviciile și produsele pe care le oferim, prin diversificarea metodelor de plată a primelor de asigurare, cum este cazul parteneriatului cu PayPoint”, au declarat reprezentanții Groupama Asigurări.                                                   

Acest parteneriat contribuie la extinderea portofoliului de plăţi ce pot fi efectuate prin PayPoint în magazine de proximitate din toată ţara. Pe lângă primele de asigurari Groupama Asigurări, consumatorii pot face o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.