fbpx Facturile Messer Medical pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint | PayPoint

Facturile Messer Medical pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

Beneficiarii serviciilor puse la dispozitie de Messer Medical, pot achita, de acum, in doar cateva minute contravaloarea acestora, datorita  parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Messer Medical, furnizorul care comercializează și închiriază echipamente de oxigenoterapie de tip “home care”.

 

 

Clienții companiei Messer Medical își pot achita facturile de achiziționare sau închiriere a echipamentelor de oxigenoterapie de tip "home care", în oricare dintre cele peste 18.000 de magazine partenere PayPoint din țară. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie să meargă cu factura în magazinul unde se găsește un terminal PayPoint, vânzătorul va scana codul de bare de pe factură și va încasa valoarea acesteia în numerar. Tranzacția se realizează pe loc, iar clientului îi este înmânată o chitanță ca dovadă a plății efectuate.

 

Plata facturilor devine sigură și rapidă în oricare dintre cele  peste 18.000 de puncte PayPoint disponibile în toată țara. Majoritatea au program de funcționare prelungit, în weekenduri și chiar și în perioada sărbătorilor.

 

Utilizatorii pot căuta cele mai accesibile locații PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.