fbpx Facturile Blue Planet Services pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint | PayPoint

Facturile Blue Planet Services pot fi acum achitate prin intermediul PayPoint

 

Bucureşti, 23 ianuarie 2020 .Locuitorii din Chiajna și Popești Leordeni scapă de grija cozilor interminabile pentru plata facturilor la salubritate. Acest lucru se datorează parteneriatului dintre PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Blue Planet Services, furnizorul de servicii de salubritate.

Clienții companiei Blue Planet Services își pot achita facturile pentru serviciile de salubritate, în oricare dintre cele peste 18.000 de magazine partenere PayPoint din țară. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie să meargă cu factura în magazinul unde se găsește un terminal PayPoint, vânzătorul va scana codul de bare de pe factură și va încasa valoarea acesteia în numerar. Tranzacția se realizează pe loc, iar clientului îi este înmânată o chitanță ca dovadă a plății efectuate.

Plata facturilor devine sigură și rapidă în oricare dintre cele  peste 18.000 de puncte PayPoint disponibile în toată țara. Majoritatea au program de funcționare prelungit, în weekenduri și chiar și în perioada sărbătorilor.

Utilizatorii pot căuta cele mai accesibile locații PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.