fbpx Plati utilitati | PayPoint

Plati utilitati

PayPoint ofera solutia ideala pentru incasarea facturilor!

 

PayPoint încasează plăţi în numerar pentru toate companiile mari de utilităţi din România, private sau de stat, ce acţionează la nivel naţional sau regional şi, de asemenea, pentru o mare parte din companiile ce activează la nivel local, lista acestora fiind în continuă creştere.

Astfel, suntem mândri să putem oferi societăţilor româneşti de furnizare a gazului, energiei electrice, apei, beneficiile investiţiilor noastre tehnologice şi experienţa noastră îndelungată în domeniul colectării eficiente şi economice a plăţilor.

Receptivitatea partenerilor noştri – importanţi furnizori de utilităţi şi servicii -  reprezintă pentru noi o confirmare a faptului că sistemul PayPoint este o soluţie viabilă, cu beneficii pentru toti cei implicaţi. Afacerile companiei în România au crescut constant, pe măsură ce românii au înţeles şi au apreciat utilitatea şi modul de funcţionare a serviciilor pe care le oferim, iar companiile de utilităţi au ales să îşi eficientizeze modalităţile de colectare a fondurilor de la abonaţi. În fiecare lună, din ce în ce mai mulţi oameni utilizează reţeaua PayPoint pentru plata facturilor, în loc să aştepte la cozile de la ghişee.

PayPoint oferă soluţia ideală pentru încasarea facturilor! Cercetări independente efectuate în România pentru PayPoint în anul 2012 confirmă categoric dorinţa puternică a consumatorilor de a beneficia de modalităţi mai comode de efectuare a plăţilor fără a pierde timp cu deplasarea la oficii de plată aflate la depărtare, cu statul la cozi sau cu efectuarea fiecărei plăţi în altă locaţie. Având posibilitatea să plătească la magazinele de proximitate, la ore adecvate stilului lor de viaţă, inclusiv în zile de weekend sau chiar de sărbătoare, este mult mai probabil ca aceşti consumatori să efectueze plăţile la timp, reducând gradul de depăşire a termenelor de plată.

În România, PayPoint are în prezent încheiate contracte cu numeroşi furnizori din domeniul utilităţi. Aici puteţi afla lista completă a companiilor pentru care se pot efectua plăţi prin PayPoint!