fbpx Serviciul PayPoint Colet Expres | PayPoint

Serviciul PayPoint Colet Expres

În martie 2017 PayPoint România a anunțat lansarea serviciului PayPoint Colet Expres, oferit în parteneriat cu liderul pieței locale de curierat, FAN Courier. Serviciul presupune livrarea de colete de dimensiuni medii în magazinele partenere PayPoint selectate, prin serviciul Collect Point de la FAN Courier, de unde consumatorii îşi pot ridica produsele comandate la o oră potrivită programului lor.

Serviciul s-a lansat în București și Ilfov, PayPoint Colet Expres fiind cea mai extinsă rețea de livrare colete în puncte fixe din Capitală şi împrejurimi. Numărul magazinelor partenere care oferă acest serviciu este în continuă creştere, iar în viitorul apropiat va avea loc extinderea în toată țara.

Pentru a beneficia de acest serviciu, consumatorul trebuie să plaseze comanda la un comerciant online partener FAN Courier şi să solicite livrarea produsului către un magazin PayPoint Colet Expres din apropiere. După livrarea coletului în magazin de către curierul FAN Courier, clientul primeşte un cod de colectare prin email sau SMS, şi se prezintă în locație cu acesta şi cu un act de identitate pentru a-şi ridica coletul. În magazinele PayPoint Colet Expres se poate efectua și plata ramburs, în numerar, în cazul în care bunul nu a fost achitat în prealabil prin alte modalități de plată.

Astfel, alegând acest serviciu, consumatorii intră în posesia coletelor comandate de pe internet simplu, sigur și rapid, direct din magazinul lor PayPoint din apropiere, la o oră potrivită programului lor.

Găsește cel mai apropiat magazin partener PayPoint cu un simplu click aici.