fbpx Întrebări frecvente | PayPoint

Întrebări frecvente

În cazul în care nu gasiti aici raspuns pentru o întrebare, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa informatii@paypoint.com

 

Î: Vreau să le ofer clienţilor mei posibilitatea de a efectua plăţile prin intermediul reţelei PayPoint. Unde anume vă pot contacta?

R: Dacă sunteţi o companie ce doreste să incheie un parteneriat cu PayPoint, vă rugăm să ne trimiteţi un mail la adresa informatii@paypoint.com.

Î: Care este acoperirea reţelei PayPoint la nivel naţional?

R: Reţeaua PayPoint este cea mai mare astfel de reţea din România, cu acoperire naţională: peste 11.700 puncte de plată; magazine de convenienţă cu program prelungit de funcţionare, unde consumatorii îşi pot achita facturile sau pot efectua plăţi concomitent cu realizarea cumpărăturilor zilnice.

Î: Câte terminale PayPoint există pe piaţă, în prezent?

R: Serviciile PayPoint sunt disponibile in peste 11.700 de puncte de plată la nivel naţional. Un sistem de cartografiere computerizat interactiv permite optimizarea localizării punctelor comerciale cu potenţial, astfel asigurând acoperirea optimă în zonele cu densitate mare de populaţie. Atunci când este necesar, sistemul permite şi optimizarea  acoperirii reţelei în functie de cerinţele şi nevoile individuale ale partenerilor PayPoint, furnizori de servicii.

Î: Câte tranzacţii se efectuează în reţeaua punctelor de plată PayPoint, în decursul unui an?

R: În prima jumătate a anului financiar 2017 – 2018, ca urmare a extinderii reţelei punctelor de plată şi a dezvoltării portofoliului de furnizori parteneri, a optimizării acoperirii şi eficientizării, PayPoint a raportat pe plan local 38,8 milioane tranzacţii, în creştere cu 6,6% faţă de aceeași perioadă a anului precedent.

Î: Care sunt beneficiile acestui sistem de colectare plăţi?

R: Compania PayPoint vă pune la dispoziţie un sistem sigur şi eficient de colectare plăţi. Terminalele noastre sunt moderne, performante, pot procesa o gamă largă de operaţii de încasare plăţi, sunt uşor de utilizat de către comercianţi şi furnizează un serviciu rapid şi sigur consumatorilor. Pentru furnizorii de servicii, beneficiile sunt extrem de relevante:

  • îmbunătăţirea serviciilor oferite consumatorilor, care preferă alternative la plată şi posibilitatea efectuării mai multor tipuri de plăţi în acelaşi timp şi loc;
  • îmbunătăţirea fluxului de numerar şi a ratei de încasare (datorită accesibilităţii punctelor de plata PayPoint, consumatorii plătesc mai rapid);
  • accesul la o reţea cu acoperire naţională, inclusiv în zona rurală;
  • reducerea costurilor pentru colectarea plăţilor şi fără asumare de risc.

Vreau să fac o plângere.   

PayPoint acordă o importanţă deosebită calităţii serviciilor puse la dispoziţie partenerilor săi iar părerea acestora prezintă maxim interes pentru compania noastră. Vă rugăm să ne trimiteţi orice sesizare la informatii@paypoint.com