fbpx Ce spun furnizorii parteneri PayPoint? | PayPoint

Ce spun furnizorii parteneri PayPoint?

Tomasz Ignaczak, Director General  KRUK România, „Lunar, emitem mii de notificări de plată. Dată fiind amploarea activităţii companiei, avem nevoie de o reţea extinsă de parteneri prin care să putem facilita persoanelor cu datorii plata ratelor în toate zonele ţării. PayPoint România a venit în acest context cu o soluţie utilă şi aşteptată de toţi clienţii noştri, dată fiind acoperirea de care se bucură reţeaua în teritoriu.” (Conform comunicat de presa emis în data de 16 decembrie 2013)

 

Serghei Bulgac, Vicepreşedinte Financiar RCS & RDS, a afirmat: “Suntem încântaţi de rezultatele colaborării cu PayPoint şi ne bucură faptul că abonaţii noştri apreciază beneficiile aduse de acest parteneriat. Posibilitatea de achitare a facturilor într-un mod confortabil, rapid, printr-o reţea de aproape 8.000 puncte de plată la nivel naţional, se dovedeşte a fi foarte importantă pentru abonaţii noştri, mai ales pentru cei aflaţi în zone cu acces redus la alte sisteme de plată, bancare sau de alt tip. Având în vedere şi introducerea posibilităţii de plată fără factură, avem deplină încredere în succesul acestei colaborări.“ (Conform comunicat de presa emis în data de 11 decembrie 2013)

 

Despre colaborarea cu PayPoint, Geza Gasparik, director general SC VITAL SA a declarat: „Satisfacţia şi confortul clienţilor noştri sunt prioritare pentru noi iar parteneriatul cu PayPoint răspunde cu succes acestor nevoi. Dincolo de furnizarea unor servicii de calitate, ne dorim să scurtăm şi timpul pe care maramureşenii îl alocă plăţii facturilor. Faptul că acum pot efectua aceste plăţi în magazinele din apropierea locuinţei lor, sigur şi rapid, este un mare avantaj de pe urma căruia maramureşenii vor beneficia cu siguranţă.” (Conform comunicat de presa emis în data de 11 martie 2013)