fbpx O modalitate eficienta de încasare a platilor in numerar | PayPoint

O modalitate eficienta de încasare a platilor in numerar

PayPoint oferă companiilor, organizaţiilor şi altor autorităţi care emit facturi sau documente de plată o soluţie eficientă pentru încasarea plăţilor în numerar de la consumatori. De acum, şi dumneavoastră puteţi pune la dispoziţia clienţilor această modalitate simplă, sigură şi rapidă de încasare a plăţilor, disponibilă în peste 11.700 magazine de proximitate la nivel naţional, cea mai mare astfel de reţea din România!

Vizăm continua dezvoltare a segmentelor pe care deja operăm, dar şi a unor segmente noi de afacere, extinderea gamei de parteneri fiind o preocupare constantă. Dezvoltarea portofoliului de furnizori, atragerea în reţea a unor comercianţi parteneri de calitate şi optimizarea acoperirii teritoriale au făcut ca PayPoint să fie opţiunea de plată aleasă de tot mai mulţi consumatori. În prima jumătate a anului financiar 2018 – 2019 compania a înregistrat 55,8 milioane de tranzacţii, în creştere cu 43,8% faţă de aceeași perioadă a anului precedent. 

Un portofoliu de furnizori-parteneri în continua dezvoltare

În România, PayPoint are încheiate contracte cu o gamă largă de furnizori, operatori, emitenţi de facturi din domenii variate: sectorul de plăţi pentru utilităţi; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu, sectorul financiar-bancar; reîncărcare electronică; transfer de bani; plăţi în numerar pentru servicii online, lista fiind în continuă dezvoltare.

Suntem mândri de proporţia şi varietatea portofoliului nostru de parteneri, ce însumează peste 85% din facturile de utilităţi şi telecom emise în România.

Colectarea platilor, mai simplă ca niciodata!

Procesul ce asigură plată prin sistemul PayPoint este nu doar simplu şi eficient, dar şi sigur. Cum funcţionează serviciul Încasare Sume PayPoint?

 • Consumatorul primeşte factura, cardul/ tichetul de client sau înştiinţarea de plată prevăzute cu cod de bare, în baza cărora trebuie să efectueze plata.
 • Consumatorul merge în oricare din numeroasele puncte de plată PayPoint pentru a efectua plata, având factura sau cardul de client la el.
 • Vânzătorul din magazin se ocupă de scanarea codului de bare de pe factură/ card client şi de încasarea în numerar a banilor.
 • Tranzacţia efectuată pe terminal este automat înregistrată în sistemul central PayPoint, după care terminalul tipăreşte chitanţa de confirmare a plăţii, ce conţine toate detaliile tranzacţiei.
 • Datele privind tranzacţiile sunt transmise de către PayPoint emitentului facturii, în vederea actualizării conturilor consumatorilor.
 • Sumele aferente tranzacţiilor sunt transferate de către PayPoint, către emitentul facturii/ cardului de client.

O tehnologie de plati moderna

Serviciile oferite de PayPoint au la bază o infrastructură IT performantă, o tehnologie de plăţi modernă şi procese riguros stabilite. Beneficiem de un terminal performant, cât şi de programe de actualizare permanentă a aplicaţiilor. Terminalul PayPoint cu ecran tactil poate procesa o gamă largă de operaţii de plată a facturilor şi reîncărcare electronică, asigurând emiterea unei chitanţe tipărite pentru fiecare plată efectuată. În plus, sistemul PayPoint permite verificarea în timp real a tuturor tranzacţiilor, pentru fiecare punct de plată şi fiecare furnizor de servicii şi utilităţi. Astfel, sunt înregistrate toate informaţiile pentru fiecare plată efectuată, consumatorul având la rândul său garanţia acceptării plăţii, prin intermediul chitanţei cu detaliile tranzacţiei.

O acoperire de calitate – la nivel national

Utilizăm metode riguroase de selectare a comercianţilor PayPoint, beneficiind în acest sens de suportul unei hărţi digitale şi al unei echipe dedicate pentru alegerea locaţiilor optime, care să respecte cu adevărat cerinţele partenerilor şi consumatorilor noştri. Suntem prezenţi în peste 11.700 puncte de plată la nivel naţional, atât în zone urbane, cât şi rurale, PayPoint fiind opţiunea de plată aleasă de tot mai mulţi consumatori datorită siguranţei, proximităţii şi simplităţii procesului tranzacţional.

De ce PayPoint? Pentru ca:

 • ... avem experienţă îndelungată, dovedită pe plan internaţional, în procesare plăţi în puncte comerciale;
 • ... utilizăm o tehnologie performantă şi ne axăm pe calitatea serviciilor, fiind compania care stabileşte standardele în domeniu;
 • ... vă oferim o oportunitate reală de reducere a costurilor pentru colectarea plăţilor;
 • ... oferim cea mai extinsă reţea de colectare la nivel naţional, cu acoperire optimă inclusiv în mediul rural;
 • ... beneficiem de cel mai complex şi mai variat sistem de încasare sume;
 • ... dezvoltăm programe de marketing dedicate împreună cu partenerii noştri;
 • ... milioane de plăţi se efectuează lunar în punctele de plată PayPoint, ceea ce denotă faptul că utilizatorii apreciază beneficiile acestui sistem.

Dacă doriţi ca PayPoint să colecteze plăţi în numele companiei dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la informatii@paypoint.com.