fbpx Transfer de Bani | PayPoint

Transfer de Bani

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate din întreaga tara!

 

În anul 2005, PayPoint a pus bazele unui parteneriat de succes cu Western Union în Marea Britanie iar din 2011 serviciul de Transfer de Bani Western Union® este disponibil şi la comercianţii PayPoint selectaţi din România.

Prin PayPoint, puteţi trimite cu uşurinţă bani către cei dragi şi veţi putea intra mai repede în posesia banilor trimişi către dumneavoastră!

PayPoint oferă acest serviciu prin intermendiul terminalului multifuncţional. Serviciul de Transfer de Bani Western Union® este oferit de către Western Union Payment Services Ireland Limited („WUPSIL”), fiind autorizat de Banca Centrală a Irlandei ca Instituţie de plăţi şi furnizează consumatorilor servicii de transfer de bani şi alte servicii asociate sub marca Western Union în ROMANIA.

Puteţi merge în magazinul dumneavoastră de proximitate cu însemnul PayPoint și Western Union pentru a trimite sau primi bani, atât din afara ţării cât şi de pe teritoriul României. Veţi primi sumele transferate direct în lei, evitând astfel problema unui al doilea drum la o casă de schimb pentru a efectua schimbul valutar.

Prin urmare, PayPoint vă oferă transferuri de bani:

  • direct în RON;
  • simple, sigure, rapide;
  • intern şi internaţional!

Pentru a identifica cea mai apropiată locaţie PayPoint cu serviciul Transfer de Bani activ pe terminal, accesaţi secţiunea Localizare Comerciant şi selectaţi un comerciant partener pentru care se menţionează disponibilitatea serviciului Transfer de Bani.

O metodă simplă şi sigură de plată a facturilor!

Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată!

Reîncărcare electronică la cele mai bune preţuri!

Plătiţi în numerar pentru distracţie online în siguranţă!

Aveţi intrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri.

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate!

În magazinele cu semnul galben PayPoint din toată țara aveți