fbpx Plati facturi | PayPoint

Plati facturi

O metoda simpla si sigura de plata a facturilor!

 

Modalitatea de plată a facturilor prin PayPoint răspunde unor nevoi importante, precum cele de reducere a timpului alocat plăţii facturilor, de transparenţă, încredere şi comoditate, fără a solicita vreun efort din partea dumneavoastră.

Este suficient să vă prezentaţi cu factura sau cu codul de client (pentru serviciile selectate) într-unul din numeroasele magazine cu însemnele PayPoint. Vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare de pe factură, de încasarea în numerar a banilor şi de oferirea chitanţei de confirmare a plăţii, ce conţine toate detaliile tranzacţiei.

De la domeniul utilităţilor, până la cel telecom, există o varietate de facturi ce pot fi achitate prin PayPoint: gaz, electricitate, apă, televiziune, telefonie fixă sau mobilă. Niciodată nu a fost mai simplu să vă plătiţi toate aceste facturi odată, evitând cozile interminabile şi putând să vă efectuaţi cumpărăturile în acelaşi timp şi loc.

Suntem mândri că, în prezent, prin punctele de plată PayPoint se încasează facturi pentru peste 85% din furnizorii de utilităţi sau telecom din România, cu acoperire locală sau naţională.

Aici puteţi vedea lista completă a furnizorilor pentru care vă puteţi plăti facturi prin PayPoint.

O metodă simplă şi sigură de plată a facturilor!

Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată!

Reîncărcare electronică la cele mai bune preţuri!

Plătiţi în numerar pentru distracţie online în siguranţă!

Aveţi intrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri.

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate!

În magazinele cu semnul galben PayPoint din toată țara aveți