fbpx PayPoint Colet Expres | PayPoint

PayPoint Colet Expres

Ai făcut o comandă online? Ridicarea coletului e de acum mai simplă ca niciodată!

Totul datorită PayPoint Colet Expres, noul nostru serviciu oferit în parteneriat cu liderul pieței locale de curierat, FAN Courier. Acesta presupune livrarea de colete în magazinele partenere PayPoint selectate, prin serviciul Collect Point de la FAN Courier, de unde îți poți ridica produsele comandate la o oră potrivită programului tău.  

Cum funcționează? Nimic mai simplu: trebuie doar să plasezi comanda la un comerciant online partener FAN Courier şi să soliciți livrarea produsului către un magazin PayPoint Colet Expres din apropiere. După livrarea coletului în magazin de către FAN Courier, primeşti un cod de colectare prin email sau SMS şi te prezinți în locație cu acesta şi cu un act de identitate pentru a-ți ridica coletul. În magazinele PayPoint Colet Expres se poate efectua și plata ramburs, în numerar, în cazul în care nu ai achitat bunul în prealabil prin alte modalități de plată.

PayPoint Colet Expres. Ridică-ți coletul comandat de pe internet simplu, sigur și rapid, direct din magazinul din apropiere, la o oră potrivită programului tău.

Găsește cel mai apropiat magazin partener PayPoint cu un simplu click aici.

O metodă simplă şi sigură de plată a facturilor!

Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată!

Reîncărcare electronică la cele mai bune preţuri!

Plătiţi în numerar pentru distracţie online în siguranţă!

Aveţi intrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri.

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate!

În magazinele cu semnul galben PayPoint din toată țara aveți