fbpx Întrebari frecvente | PayPoint

Întrebari frecvente

În cazul în care nu gasiti aici raspuns pentru o întrebare sau o nelamurire, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa informatii@paypoint.com

 

Î: Plata la PayPoint presupune vreun cost suplimentar?

R: Nu. Plăţile efectuate prin PayPoint nu implică niciun comision suplimentar.

Î: Este obligatoriu să realizez şi cumpărături în magazin, atunci când efectuez o plată prin sistemul PayPoint?

R: Nu. Consumatorii PayPoint se pot bucura de posibilitatea efectuării cumpărăturilor concomitent cu plata facturilor, în acelaşi loc şi timp, însă nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea vreunui produs în acest scop.

Î: Pot plăti orice factura prin PayPoint?

R: Va rugăm consultaţi lista furnizorilor parteneri PayPoint disponibilă aici, pentru a vedea ce plăţi puteţi efectua prin PayPoint.

Î: Trebuie să plătesc în numerar?

R : Da, în momentul de faţă, plata facturilor prin sistemul PayPoint se efectuează exclusiv în numerar. 

Î: Unde pot găsi terminalele PayPoint?

R: Terminalele PayPoint sunt amplasate în supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte cu program extins de lucru, magazine de proximitate unde este afişat semnul galben PayPoint, unde consumatorii îşi pot achita facturile odată cu achiziţionarea bunurilor de larg consum sau pot efectua diferite alte plăţi.

Î: Cum pot găsi cea mai apropiată locaţie PayPoint?

R : Vă rugăm utilizaţi funcţia Localizare Comerciant, introducând adresa dorită, pentru a putea vizualiza cele mai apropiate magazine partenere PayPoint.

Î: Este necesar să merg mereu în acelaşi magazin partener PayPoint pentru efectuarea plăţilor?

R : Nu. Pentru efectuarea oricărei plăţi, puteţi merge în orice magazin în care serviciile PayPoint sunt disponibile.

Î: Serviciile oferite de PayPoint sunt autorizate?

R : Da. PayPoint oferă servicii sigure şi autorizate, având încheiat contract cu fiecare furnizor în parte. PayPoint este menţionat în calitate de canal de colectare autorizat pe toate facturile şi site-urile web ale partenerilor săi. Totodată, toate chitanţele emise la efectuarea plăţilor afişează sigla respectivului operator/ furnizor, certificând caracterul autorizat al tranzacţiei.

Π: De unde ştiu că plata efectuată prin PayPoint este sigură?

R : Chitanţa pe care o primiţi la efectuarea oricărei tranzacţii reprezintă dovada plăţii şi garantează faptul că furnizorul de servicii va primi suma achitată de dumneavoastră. Data care apare menţionată pe chitanţă atunci când realizaţi o tranzacţie prin sistemul PayPoint este recunoscută de furnizor ca fiind data efectuării plăţii.

Î: Cum îmi pot plăti facturile prin sistemul PayPoint?

R : Simplu. Este suficient să vă prezentaţi cu facturile într-unul din magazinele cu sigla galbenă PayPoint iar vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare şi încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacţiei se realizează rapid şi sigur, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei.

Î: Cum îmi pot reîncărca creditul telefonului mobil prin PayPoint?

R: Simplu. Este suficient să vă prezentaţi într-unul din magazinele cu însemnele galbene PayPoint şi să solicitaţi vânzătorului un e-voucher de reîncărcare, precizând operatorul şi valoarea reîncărcării. Veţi primi o chitanţă ce conţine codul pin secret, pe care trebuie să-l introduceţi ulterior în telefon, pentru reîncărcare.

Î: Pot efectua transferuri de bani prin PayPoint?

R: Da. Puteţi merge de acum în magazinele partenere PayPoint selectate, unde există şi însemnele Western Union, pentru a trimite sau a primi bani atât din afara ţării cât şi de pe teritoriul României. Veţi primi sumele transferate direct în lei, evitând astfel problema unui al doilea drum la o casă de schimb pentru a efectua schimbul valutar.

Î: De ce este necesar să păstrez chitanţa, după efectuarea unei plăţi prin PayPoint?

R: Precum în cazul oricărei plăţi, chitanţa ce conţine toate detaliile tranzacţiei reprezintă dovada plăţii. În cazul oricărei eventuale probleme, chitanţa dovedeşte furnizorului/ operatorului când, unde şi cât aţi plătit.

 

Vreau să fac o plângere.

PayPoint acordă o importanţă deosebită calitaţii serviciilor puse la dispoziţie consumatorilor iar părerea acestora prezintă maxim interes pentru compania noastră. Vă rugăm să ne trimiteţi orice sesizare sau sugestie de îmbunătăţire a serviciilor la informatii@paypoint.com

O metodă simplă şi sigură de plată a facturilor!

Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată!

Reîncărcare electronică la cele mai bune preţuri!

Plătiţi în numerar pentru distracţie online în siguranţă!

Aveţi intrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri.

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate!

În magazinele cu semnul galben PayPoint din toată țara aveți