fbpx Ce spun consumatorii PayPoint? | PayPoint

Ce spun consumatorii PayPoint?

“De când vă aşteptam! Vă mulţumesc că existaţi; să plăteşti facturi seara la orele 23 şi să ai dimineaţa la 8.30 banii în cont, e super, şi mai ales că e şi weekend." (postare Facebook 16 octombrie 2013)

“Când am văzut sigla voastră la magazinul din faţa blocului, m-am bucurat de parcă aş fi câştigat la loto. (PS magazinul e la 10 sec de mers pe jos din faţa scării.)” (postare Facebook 16 octombrie 2013)

“Cel mai rapid mod de plată a facturilor. Nu trebuie să te mai deplasezi, îl ai chiar lângă tine.” (postare Facebook 5 octombrie 2013)“

"De când am descoperit serviciile PayPoint, viaţa mea a devenit mai uşoară! Adio cozi interminabile la bancă, totul e gata în mai puţin de un minut!” (postare Facebook 16 octombrie 2013)

“De când aţi apărut voi, nu trebuie să mai stau la cozi şi să plătesc facturi. Îmi era foarte greu să ajung în centrul oraşului cu copilul de mână sau în căruţ, să urc trepte sau să urc în mijloacele de transport fie că era timp urât sau frumos doar ca să plătesc facturile. Acum ne ducem de drag la "magazinul de la colţ" şi, pe lângă plata facturilor, mai luăm şi un bobo.” (postare Facebook 23 octombrie 2013)

“A fost cea mai rapidă modalitate de plata a facturilor mele; îmi place, felicitări.” (postare Facebook 28 octombrie 2013)

“ La îndemâna oricui. Cel mai bun mod de a plăti facturile.” (postare Facebook 17 octombrie 2013)

“Este bine venit în comună, pentru a putea plati facturile decât să mergi la oraş.” (postare Facebook 16 octombrie 2013)

“Este extraordinar, îmi plătesc toate facturile, nu-mi mai pierd timpul pe la ghişee, e o realizare foarte mare, Multă sănătate.” (postare Facebook 18 octombrie 2013)

 

O metodă simplă şi sigură de plată a facturilor!

Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată!

Reîncărcare electronică la cele mai bune preţuri!

Plătiţi în numerar pentru distracţie online în siguranţă!

Aveţi intrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri.

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate!

În magazinele cu semnul galben PayPoint din toată țara aveți