fbpx Un serviciu sigur, autorizat de furnizori! | PayPoint

Un serviciu sigur, autorizat de furnizori!

V-aţi săturat să staţi la cozi interminabile pentru a plăti factura la gaze, lumină, telefonie, televiziune sau rate bancare, pentru a vă reîncărca telefonul mobil sau a efectua alte plăţi în numerar?

PayPoint vă oferă o soluţie comodă pentru a evita aglomeraţia de la ghişeu: plata facturilor, reîncărcarea cartelelor pentru telefonul mobil şi nu numai, în magazinele din apropierea locuinţei, în timp ce vă faceţi cumpărăturile zilnice. Un serviciu autorizat, simplu, rapid, fără costuri suplimentare, în magazine cu program de lucru prelungit.

Ce beneficii îmi ofera PayPoint?

Beneficiile sunt numeroase: siguranţa plăţii, posibilitatea achitării mai multor facturi într-un singur loc, comisionul zero, flexibilitatea sporită datorită programului de lucru prelungit, apropierea punctului de plată.

În plus, odată cu efectuarea plăţilor în numerar, vă puteţi face şi cumpărăturile zilnice, într-unul din cele peste 11.700 puncte de plată PayPoint! Satisfacţie a consumatorilor PayPoint se datorează tuturor acestor beneficii generate de serviciile noastre.

Astfel, PayPoint răspunde cu succes nevoilor dumneavoastră de reducere a timpului alocat plăţii facturilor, de siguranţă, încredere şi comoditate.

Cum pot plati prin sistemul PayPoint?

Toate plăţile efectuate în punctele de plată PayPoint sunt sigure, rapide, simple, fară a solicita vreun efort din partea dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceţi este să vă prezentaţi într-unul din magazinele cu însemnele galbene PayPoint şi să comunicaţi vânzătorului ce serviciu doriţi să efectuaţi (plăţi facturi, rate, reîncărcare electronică, transfer de bani etc). Vânzătorul se va ocupa de realizarea tranzacţiei cu ajutorul terminalului PayPoint, de încasarea în numerar a banilor şi de emiterea chitanţelor de confirmare a plăţii sau a e-voucherului, ce conţin toate detaliile tranzacţiei.

Cum pot gasi un magazin partener PayPoint?

PayPoint vă pune la dispoziţie 11.700 puncte de plată disponibile în toată ţara, în supermarket-uri, minimarket-uri, magazine mixte cu program de lucru  prelungit.

Aici puteţi afla care este cel mai apropiat punct de plată PayPoint!

Ce pot plati prin sistemul PayPoint?

PayPoint are contracte încheiate cu o gamă largă de furnizori şi operatori din domenii variate. Fie că doriţi să plătiţi o factură sau o rată, să vă reîncărcaţi creditul pentru telefonul mobil, să trimiteţi sau să primiţi bani, PayPoint vă oferă cea mai practică modalitate pentru a întreprinde aceste activităţi. În prezent, prin PayPoint se încasează plăţi pentru domeniile:

 • Gaz
 • Electricitate
 • Apă
 • Telefonie fixă şi mobilă
 • Cablu TV
 • Servicii internet
 • Bănci şi companii financiare
 • Transfer de bani
 • Plăţi în numerar pentru servicii online
 • Cosmetică & Sănătate
 • Rovinieta
 • Bilete de avion
 • Termoficare
 • Servicii de securitate

Aici puteţi afla lista completă a furnizorilor pentru care puteţi efectua plăţi prin PayPoint!

Opiniile consumatorilor cu privire la serviciile PayPoint

“…E cel mai simplu, magazinul este lângă casă. Cum mi-a venit factura, am luat-o în geantă frumos, am plecat în oraş şi am plătit imediat, la primul magazin. Nu vreau să treacă niciodată data scadentă…”

 “…Îmi iau şi pâine şi îmi plătesc şi facturile! Ies uneori la şapte seara şi nu suport să am de-a face cu ghişeele…”

“…Mie mi se pare extraordinar!...”

“…Merge repede, chiar niciodată nu am stat la coadă la PayPoint.”

“…Am foarte mult contact cu magazinele…mie îmi convine să plătesc toate facturile la PayPoint...”

“…Rapid, instant şi sigur...” 

O metodă simplă şi sigură de plată a facturilor!

Plata asigurărilor, ratelor, creditelor, mai simplă ca niciodată!

Reîncărcare electronică la cele mai bune preţuri!

Plătiţi în numerar pentru distracţie online în siguranţă!

Aveţi intrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri.

Serviciul Transfer de Bani, în magazine PayPoint selectate!

În magazinele cu semnul galben PayPoint din toată țara aveți