fbpx Reîncarcare electronica si SIM-uri | PayPoint

Reîncarcare electronica si SIM-uri

Preturi atractive pentru reîncarcare electronica

 

PayPoint pune la dispoziţia comercianţilor parteneri experienţa sa îndelungată în furnizarea unor servicii solide şi eficiente, la preţ avantajos, de reîncărcare electronică a cartelelor preplătite pentru telefonie mobilă şi vânzare a celor mai importante mărci de cartele telefonice.

PayPoint oferă şi servicii complete de reîncărcare electronică a cartelelor preplătite pentru principalii jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Telekom Romania Mobile, Orange, Vodafone, Zapp si Digi), precum şi servicii de reîncărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de televiziune tip DTH (Direct-To-Home).

De asemenea,  în reţeaua punctelor PayPoint este disponibil şi serviciul de reîncărcare directă a cartelei de telefonie mobilă.

 

O tehnologie de plăţi modernă

Un serviciu cu valoare adăugată!

Preţuri atractive pentru reîncărcare electronică

O oportunitate unică pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră

În colaborarea cu PayPoint, beneficiaţi de tot suportul nostru!

Aveţi întrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri