fbpx Întrebari frecvente | PayPoint

Întrebari frecvente

În cazul în care nu gasiti aici raspuns pentru o întrebare sau o neclaritate, va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa informatii@paypoint.com

 

Î: Cum pot deveni comerciant partener PayPoint?

R: Dacă aveţi un magazin în care doriţi instalarea serviciilor PayPoint, vă rugăm completaţi formularul nostru Cerere de Înscriere Comerciant, sa sunaţi la 021-409.1410 sau scrieţi-ne la adresa de e-mail contact@paypoint.com. Acordăm importanţă poziţionării magazinelor, calităţii serviciilor puse la dispoziţie clienţilor dumneavoastră, seriozităţii şi bonităţii financiare. Toate acestea constituie premisele parteneriatelor de durată, ce permit unui număr tot mai mare de consumatori să se bucure de beneficiile sistemului PayPoint. 

Î: Care este costul instalării unui terminal?

R: Instalarea terminalului PayPoint în magazinul dumneavoastră nu presupune niciun cost. Echipamentul PayPoint vă este oferit gratuit, în custodie, beneficiind totodată si de o gamă complexă de elemente de semnalizare a disponibilităţii serviciului PayPoint în magazin, actualizată periodic.

Î: Cum intru în posesia materialelor de semnalizare?

R: La instalarea terminalului PayPoint sunt oferite şi materialele de semnalizare a disponibilităţii serviciului. În plus, în decursul colaborării, acestea pot fi suplimentate la solicitarea dumneavostră de către agentul de vânzari.

Î: Ce beneficii îmi poate aduce instalarea unui terminal în magazinul meu?

R: Existenţa unui terminal PayPoint în magazinul dumneavoastră vă oferă posibilitatea de a pune la dispoziţia comunităţii locale un serviciu de calitate, ceea ce contribuie la diferenţierea faţă de concurenţă a magazinului dumneavoastră. Serviciul contribuie la adiţia de clienţi noi şi la loializarea celor existenţi. Datorită faptului că, adiţional plăţii facturilor, consumatorii obişnuiesc să achiziţioneze şi produse din magazin, veţi beneficia, de asemenea, de vânzări sporite şi de mai mulţi bani cheltuiţi pentru coşul zilnic de cumpărături. Totodată, beneficiaţi de un comision fix de pe urma tranzacţiilor efectuate. Pe termen lung, toate acestea se traduc printr-o creştere a veniturilor şi a profitabilităţii.

Î: Ce tip de magazin prezintă un interes ridicat pentru PayPoint? Magazinele mici de proximitate sau lanţurile mari?

R: Reţeaua punctelor de plată PayPoint are acoperire naţională, magazinele partenere fiind supermarket-uri, minimarket-uri şi magazine mixte, de proximitate, cu program extins de lucru. În alegerea locaţiilor ţinem cont de poziţionarea lor, spaţiul de vânzare, de existenţa unui program prelungit, de serviciile oferite clienţilor, popularitatea locală şi stabilitatea financiară. Este important ca terminalele PayPoint să fie amplasate în magazinele de proximitate, unde consumatorii îşi pot achita facturile odată cu achiziţionarea bunurilor de larg consum, indiferent dacă aceste puncte de plată au un proprietar independent sau aparţin unor grupuri comerciale mari.

Î: Este complicat de utilizat terminalul PayPoint?

R: Terminalul PayPoint cu ecran tactil este uşor de utilizat, intuitiv, fiecare pas întreprins indicându-l pe următorul. Fiecare comerciant partener PayPoint beneficiază de instruire la instalarea terminalului, după care primeşte suport continuu prin Serviciul de Asistenţă Clienţi sau prin intermediul agentului de vânzări.  

Î: Dacă am vreo problemă, cui mă pot adresa?

R: Pe perioada colaborării cu PayPoint, beneficiaţi de suport permanent din partea noastră. Comercianţii parteneri PayPoint pot contacta Serviciul Asistenţă Partenerila numărul 021-409.1410 sau pe mobil la numerele 0750129110 şi *72976468 (*PAYPOINT), urmând ca un operator să vă îndrume în parcurgerea paşilor necesari.

Î: Trebuie să deţin neapărat o societate pentru a putea deveni partener PayPoint sau pot colabora şi ca persoană fizică?

R: Pentru a putea deveni partener PayPoint, trebuie să reprezentaţi o societate înscrisă la Registrul Comerţului: Societate pe acţiuni (S.A.), Societate comercială (S.C.), Societate în comandită pe acţiuni (S.C.A.), Societate cu răspundere limitată (S.R.L.), Societate cooperativă meşteşugărească (S.C.M.), Societate în nume colectiv (S.N.C.), Persoană fizică autorizată (P.F.A.), Întreprindere individuală (I.I.), Întreprindere Familială (I.F.), Asociaţie Familială (A.F.) şi/sau la Ministerul de Finanţe: Instituţie financiară nebancară (I.F.N.), Casa de ajutor reciproc (C.A.R.).

Π: Se pot efectua plăţile cu cardul ?

R : În  momentul de faţă, în România, prin sistemul PayPoint plăţile se efectuează în numerar. Studii efectuate în 2012 pentru PayPoint arată că, în ceea ce priveşte plaţile pentru servicii şi utilităţi, românii preferă numerarul în schimbul instrumentelor de plată alternative disponibile pe piaţă.

Vreau să fac o plângere.

PayPoint acordă o importanţă deosebită calităţii serviciilor puse la dispoziţie consumatorilor şi calităţii colaborării cu partenerii noştri. Vă rugăm să ne trimiteţi orice sesizare la informatii@paypoint.com.

O tehnologie de plăţi modernă

Un serviciu cu valoare adăugată!

Preţuri atractive pentru reîncărcare electronică

O oportunitate unică pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră

În colaborarea cu PayPoint, beneficiaţi de tot suportul nostru!

Aveţi întrebări? Vă stăm la dispoziţie oricând cu răspunsuri