Plata taxei de pod de la Fetești – Cernavodă, disponibilă în magazinele partenere PayPoint

București, 4 aprilie 2018 - PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, și Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea și gestionarea taxei de drum, anunță extinderea parteneriatului. Astfel, la aproape patru ani de la lansarea parteneriatului ce a permis achiziționarea rovinietelor din magazinele partenere PayPoint, cele două companii pun la dispoziția românilor și opțiunea de a plăti taxa de trecere a podului de la Fetești – Cernavodă.

Serviciul este disponibil în cele aproape 11.000 magazine partenere PayPoint din toată țara, de unde șoferii români deja își achiziționează rovinieta. Extinderea parteneriatului dintre PayPoint România și Scala Assistance vine pe fondul succesului înregistrat până acum de plata taxei de drum în magazinele cu semnul galben PayPoint, dar și din dorința celor două companii de a răspunde nevoilor șoferilor români cu și mai multe soluții optime, adaptate stilului lor de viață.

În 2014, când cele două companii au anunțat posibilitatea achiziționării de roviniete în mediul de retail, demersul a reprezentat o noutate. Mai mult, efectuarea acestor plăți în magazine de proximitate s-a regăsit rapid în preferințele multor consumatori, fiind de un ajutor real în special pentru românii care nu au în apropiere canale alternative. În acest context, plata taxei de pod în magazinele PayPoint va determina la rândul său scăderea timpului alocat acestei activități și accesul mai facil la zona Dobrogei și la litoralul Mării Negre.

Modalitatea de plată a taxei de pod este la fel de simplă și sigură ca cea a rovinietei: clienţii trebuie doar să se prezinte într-un magazin partener PayPoint și să precizeze detaliile necesare pentru peaj. Vânzătorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea acestuia în numerar și primește la finalul tranzacţiei bonul ce conţine toate detaliile (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, seria peajului etc.).

„Continuăm să lansăm noi tipuri de servicii și de plăți în mediul de retail, servicii care să aducă românilor mai mult timp liber, pentru ce contează. Aceasta a fost şi rămâne promisiunea noastră față de consumatori și îi asigurăm că depunem constant eforturi pentru a o îndeplini. Acum patru ani anunțam posibilitatea achiziției rovinietei din magazinele noastre partenere, o noutate la acea vreme pentru mediul de retail; venim în completarea acestui serviciu cu plata taxei de pod de la Fetești – Cernavodă, solicitată de numeroşi consumatori şi comercianți. Ne bucură succesul parteneriatului cu Scala Assistance și avem încredere în reuşita acestui nou serviciu,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Măsurăm succesul proiectului început împreună cu PayPoint în 2014 prin feedback-ul excelent primit de la clienții noștri. Scopul nostru declarat este acela de a veni în ajutorul oamenilor prin soluții menite să le ușureze viața. Același lucru ni l-am propus și prin demararea serviciului de plată a taxei de trecere a podului de la Fetești –Cernavodă. Suntem convinși că vom atinge acest deziderat prin parteneriatul dintre Scala Assistance și PayPoint, în beneficiul real al clienților noștri comuni”, au declarat Dan Ciceu și Dan Alexandru Cobeanu – fondatorii Scala Assistance.

Pe lângă plata pentru contravaloarea rovinietei si a taxei de pod, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi facturi de utilități (electricitate, gaz, apă, salubritate etc.), servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.