PayPoint România și S.C. Aquaserv S.A. Tulcea anunţă semnarea unui parteneriat

De acum, clienții S.C. Aquaserv S.A. Tulcea îşi pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid, prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint din toată țara. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi S.C. Aquaserv S.A. Tulcea, operatorul rețelelor de apă și canalizare din județul Tulcea.

Serviciul se adresează clienților S.C. Aquaserv S.A. Tulcea care sunt alimentați cu apă potabilă în municipiul Tulcea și în alte patru orașe din județ.

Pentru a efectua o plată, clientul S.C. Aquaserv S.A. Tulcea trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi ii va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Pe lângă plata facturilor de apă și canalizare, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități (gaz, electricitate, etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania sectiunea „Localizare comerciant”.